Szemmel látható változás 10 hét alatt: edzésprogram otthonra!

A boltokban már kezdődik a karácsonyi láz, és nem árt, ha te is felkészülsz rá testileg. Ha szeretnél az ünnepek alatt nyugodt szívvel bűnözni vagy éppenséggel "csupán" rendszeresen mozogni, lefogyni, izmosodni, próbáld ki az otthoni edzésprogramunkat.

Nincs kedved vagy nem tudsz hetente háromszor edzőterembe menni, viszont szeretnél rendszeresen mozogni, le szeretnél fogyni, vagy tónusos testet szeretnél? Alakítsd ki a saját edzőtermedet otthon, így már nem lehet több kifogás! 

Az otthoni testmozgásnál nincs kényelmesebb. Még csak külön helyiség sem kell ahhoz, hogy használható eszközökkel hatékonyan tudjuk formálni a testünket a saját lakásunkban. Akkor, amikor kedvünk és időnk van, megspórolva a havi kondibérletet, és anélkül végigcsinálva egy-egy feladatsort, hogy az éppen használandó gépre várni kellene. A sikerhez persze kell egy remek otthoni feladatsor is, most ebben segítünk neked. 

10 hét alatt centikben és kilókban mérhető változás! 

Tíz hét - rendszeresen és lelkiismeretesen végezve az edzésprogramot és persze odafigyelve arra, hogy mit, mikor és mennyit eszünk, csodás eredményeket érhetünk el. Ráadásul ehhez egy tapodtat sem kell mozdulnunk: saját otthonunkban is klassz edzőtermet vagy sarkot alakíthatunk ki magunknak.

Az otthoni edzésnek számtalan előnye van, kezdve azzal, hogy nem kell az utolsó tíz percig beosztani az időnket és jó előre megtervezni a napot vagy hetet, hogy biztosan be tudjuk iktatni a heti minimum háromszori mozgást. Amint akad egy szabad óránk, már bele is vághatunk otthon, zavaró tényezők és elemek nélkül. És még annak sincs akadálya, ha közben filmet, sorozatot nézni támad kedvünk.

A megfelelő sportszerek beszerzésére mindössze egyszer kell beruháznunk és már készen is áll minden ahhoz, hogy bomba alakot formáljunk magunknak. Kellő önfegyelemmel, rendszerességgel és persze észszerű étkezéssel remek eredményeket érhetünk el: akár már tíz hét után szemmel látható és kézzel fogható lehet a pozitív változás!

Amire az elhatározáson túl még szükségünk van, az egy klassz otthoni edzésprogram. Mentsd le a Dívány programját és próbáld ki te is! Sok hasznos cikkel jelentkezünk még, hogy segítsük a munkád. 

10hét hétfő
tatota / Dívány
10hét szerda
tatota / Dívány
10hét péntek
tatota / Dívány

Csináld helyesen! 

A 10 hét alatt a fenti alapgyakorlatokat kell variálnod, de nem győzzük eleget hangsúlyozni, mennyire fontos a helyes végrehajtás! Főleg, ha otthon, szakértő felügyelete nélkül csinálod. Nem csak eredményesebb leszel, de elkerülöd a sérülést is, ami miatt akár hetekre is kieshet a sport. Jó pár gyakorlatról írtunk már, hogyan végezd el helyesen, a linkre kattintva tudod megnézni, mire figyelj: 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek