Közel 50 kilót fogyott, pedig csak súlyokkal edz

A futópaddal is megpróbálkozott persze a 26 éves nő, az igazi megoldást azonban a súlyok jelentették számára.

Sian Ryan egy szakítás után szánta rá magát arra, hogy változtasson az életmódján, ami eleinte egy 0-24-es, állandóan nyitva tartó edzőterem futópadján zajló önkínzás formájában öltött formát. Az ötven kilóval nehezebb testét meglehetősen szégyellő, és ezért a csendesebb, hajnali órákban rohangászó Sian azonban hamar felhagyott a kardiózással és inkább a súlyokkal való edzést választotta – írja az Independent. 

Thanks @Timehop for reminding how far I have come ***

Sian Ryan (@sianliftsweights) által megosztott bejegyzés,

Csak a gyúrás

A súlyokkal való szerelembe esés két éve alatt személyi edzővé avanzsált 26 éves nő hat mérettel és 50 kilóval könnyebb ma, mint a vaskorszak előtt volt, és mindezt úgy érte el, hogy még a pizzáról sem kellett lemondania. A rossz napjait inkább motivációként használó Sian persze odafigyel arra is, hogy mennyit eszik, e tekintetben sem a kalóriamegvonás és az önsanyargatás uralja ugyanakkor az életét. Inkább arra helyezi a hangsúlyt, hogy elég üzemanyagot töltsön magába az edzések előtt, megfelelő legyen a szénhidrátok és a fehérje aránya az étrendjében és egyre erősebbé váljon. Eközben ráadásul nőiességét sem veszítette el. Nem véletlenül. 

Sian Ryan (@sianliftsweights) által megosztott bejegyzés,

"HULK ZÚZ!"

Hiába fogyaszt ugyanis több kalóriát, mint régen, a nagyobb izomtömegnek köszönhetően felgyorsult anyagcseréje miatt jóval több kalóriát is éget el egy nap alatt. „Teljes erőbedobással csináltam. Egyáltalán nem gondoltam az exemre, egyszerűen csak élveztem ahogy erősödök és fejlődök.” - így Sian. „Egy idő után már nem is nagyon foglalkoztam a fogyással, csak az érdekelt, hogy egyre erősebbé váljak.”

Sian tehát a súlyzós edzésben találta meg a maga tökéletes sportját. Ha neked ez nem jön be, az orvosok szerint van még jó választás

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek