Imádni fogod.Julie Vinogradov / 500px
Hozzávalók 2 személyre
- 5 dl alaplé
- 1 tk. barna cukor
- 10 dkg érett cheddar lereszelve
- 1 kisebb fej vöröshagyma nagyon apróra vágva
- 0.5 dl barna sör
- 3 dl tejszín
- 1 ek. liszt
- 1 ek. vaj
- ízlés szerint só, bors
- 0.5 szál zellerszár nagyon apróra vágva
Elkészítés:
1. A vajon pirítsd a hagymát és a zellert 5-6 percen keresztül.
2. Öntsd fel a sörrel, és így is adj még neki 3 percet.
3. Add hozzá az alaplevet, és forrald fel, majd főzd még 5 percen át.
4. Ha már forró, add hozzá a tejszínnel elkevert lisztet, utána a többi szükséges alapanyagot, és keverd éppen addig, amíg a sajt megolvad.
Forrón tálald.