Az állati alapanyagoktól mentes ételek nem szükségszerűen jelentenek vízben főtt répát és párolt brokkolit. Van egy csomó klassz, fűszeres ragu és olyan édesség, amikhez nem kell kompromisszumot kötnöd ínyenc éneddel. Bebizonyítjuk!
Szeretitek az édesburgonyát, és mi is rajongjuk, így e heti összeállításunkból nem is maradhatott ki. Ezúttal gyors édesburgonyás raguként ajánljuk durumtészta tetejére, pirítósra melegítve vagy tortillalapokba töltve.

Ez a gyors édesburgonyás ragu egy durumtészta tetején remek, de akár pirítósra melegítve vagy tortillalapokba töltve is érdemes kipróbálnod. Napon szárított paradicsommal és friss bazsalikommal klassz, olaszos hangulata lesz a fogásnak.
Tovább olvasomA füstös csili helyett akár fűszerpaprikát is használhatsz ebben a vegán raguban.

Az édesburgonya mellett a csicseriborsó is nagy kedvencünk, ha akad otthon egy adag füstös csili- vagy kápiakrém, mindig elkészítjük ezt a gyors, vegán ragut. Ha nem ragaszkodsz az állati eredetű alapanyagoktól mentes változathoz, olvassz a tetejére néhány szelet bivalymozzarellát is.
Tovább olvasomNaná, hogy a pestónak is van vegán változata, nem is akármilyen finom! Tökéletes ízesítő, ami tészta tetején és szendvicsekben is kiváló, de akár egy rizses köretet is feldob.
Édességekben az egyik legnagyobb kedvencünk a brownie, többek között azért, mert szinte lehetetlen elrontani.
Kinek van szíve kidobni a megbarnult banánokat? Ha neked sincs, íme egy igazi banánmentő fogás, ami megbarnult darabokkal a legfinomabb!

Megjelent az új Dívány-könyv!
Bálint Lilla, a Dívány szerzője új könyvében elmeséli, mi történt az irodalom és a művészvilág híres múzsáival a nagy szerelmek elmúlása után.
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés