A húsmentes ételnek csak a régimódi csárdák szerint kell rántott gombának és sült krumplinak lennie, nekünk van még pár ötletünk arra, hogyan lesz izgalmas és nagyon-nagyon finom egy vega fogás. E heti receptjeink után nem marad hiányérzeted, és biztosan nem vágyakozol majd egy jó nagy szelet rántott hús után.
A caponata név mögött egy remek olaszos recept rejtőzik, aminek a padlizsán ad különleges, mediterrán hangulatot.
Egy kis mexikói hangulat egy gyors wrap segítségével, ami jól működik reggelire, ebédre és vacsorára is. Gyorsan elkészül, és úgy variálhatod, ahogyan csak szeretnéd.
A gnocchi millióféleképpen variálható fogás, ami éppen olyan finom pestóval, mind paradicsomosan és tejszínesen. Nem árt, ha van otthon egy adag előre elkészített, sült fokhagyma.
A tócsni örök kedvencünk, mert olcsón és költséghatékonyan összedobható, mégis remekül laktat. Naná, hogy a klasszikus változatban a legnépszerűbb, de feldobhatod néhány extra zöldséggel is.
A rakott tészták egyik legfinomabbika következik, főképp a húsmentes mezőnyben. Akkor a legfinomabb, ha az összes, hűtőben felejtett sajtot lereszeled és felhasználod hozzá.
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés