Gyümölcsökkel is díszítheted.Svetlana-Cherruty
Hozzávalók 2 személyre
A kekszes réteghez
- 15 deka csokis keksz durvára összetörve
- 0.5 tábla jó minőségű étcsoki apróra összevágva
A túrós réteghez
- 20 deka tehéntúró
- 1 nagy ek. mascarpone
- 1.5 deci tejszínhab felverve
- 1 nagyobb darab narancs leve és héja
- 3 ek. narancsszörp
- 1 mk. só
- 2 nagy ek. porcukor
A mazsolás réteghez
- 1 nagy marék mazsola
- 2 nagy ek. narancslekvár
- 0.5 cl narancslikőr
Elkészítés:
Mindössze annyi dolgod lesz a desszerttel, hogy minden réteg hozzávalóit alaposan összedolgozod, majd egy-egy nagyobb desszertespohárban rétegezed.