Gyors tortellinisaláta friss zöldségekkel – még az olasz tészta is lehet egészségesebb

Ha imádod az olasz konyhát, de már neked is feltűnt a szénhidrátorgia, amivel a rajongás jár, dobj össze salátát az izgalmas pastákból. Frissen készített tortellinivel a legjobb, de mivel nem vagyunk szuperhősök, egy jó minőségű bolti adagból is simán összedobjuk.

Minél több friss zöldség van benne, annál finomabb.
Minél több friss zöldség van benne, annál finomabb.Alleko

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 nagy adag bármilyen ízesítésű tortellini
  • 2 marék rukkola
  • 20 deka koktélparadicsom összevágva
  • 7 deka fekete olíva
  • 1 nagy ek. kapribogyó
  • 15 deka marinált articsóka
  • 1 nagyobb darab avokádó felkockázva
  • 0.5 üveg Marinara-szósz
  • ízlés szerint só, bors, oregánó, bazsalikom
  • 15 deka reszelt parmezán a tetejére
Recept idők

Elkészítés:

Főzd meg sós vízben a tortellinit, majd ha langyosra hűlt, forgasd össze a többi szükséges alapanyaggal. Reszelt parmezánnal a tetején, langyosan tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek