Halloumival töltött portobello gombafejek

Hatalmas méretű portobello gombafejek tökéletesek ehhez a fogáshoz, amit húsevőknek köretként, vegetáriánusoknak főételként is tálalhatsz.

Hozzávalók 2 személyre

  • 8 darab portobello gombafej
  • 3 ek. olívaolaj
  • ízlés szerint só, bors, majoránna, oregánó
  • 2 ek. aszalt paradicsom apróra vágva
  • 15 deka halloumi
  • 3 nagy ek. mascarpone
  • 20 deka mozzarellagolyó a tetejére
  • 1 mk. barna cukor
  • 3 nagy ek. natúr sajtkrém
Recept idők

Elkészítés:

Kend meg a gombát az olajjal, a többi hozzávalóból pedig keverj krémes tölteléket bele. Mindegyikbe kanalazz egy adaggal, arra mehet a sajt, majd legalább 20 percig süsd a gombákat. Friss zöldfűszerekkel a tetején tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek