Akár juhtúróval is készítheted.tovfla
Hozzávalók 2 személyre
- 8 fej portobello gomba
- 1 ek. vaj
- 2 ek. zúzott fokhagyma
- ízlés szerint só, fekete bors, rózsabors
- néhány csepp citromlé
- 10 deka reszelt cheddar
- 2 ek. reszelt parmezán
- (elhagyható) pirított tökmag vagy fenyőmag a tetejére
- 2 nagy ek. vörös pesto
- 20 deka natúr sajtkrém
- 10 deka mascarpone
- 1 ek. olaj
Elkészítés:
A gombát puhítsd meg egy kissé fedő alatt a forró zsiradékok keverékén, majd fűszerezd be, és tedd egy jénaiba. A többi hozzávalót alaposan dolgozd el, majd töltsd meg vele a gombafejeket. Adj neki 25 percet a forró sütőben, majd fenyőmaggal vagy friss petrezselyemmel tálald.