A tölteléket rápiríthatod, de hidegen is nagyon finom a tetején.LauriPatterson
Hozzávalók 2 személyre
- 4 nagyobb burgonya
- 1 ek. puha vaj
- 15 deka mozzarella apróra vágva vagy lereszelve
- 1 kisebb csokor parmezán és friss bazsalikomlevelek a tetejére
- 1 kisebb doboz natúr sajtkrém
- ízlés szerint só, bors és oregánó
- 3 nagy ek. vörös pesto
- 2 szál zöldhagyma zöldje
Elkészítés:
Szurkáld meg a krumplikat és süsd egy órán át a forró sütőben. Ezek után vágd félbe, egy kicsit kapargasd ki a közepét, majd kend meg vajjal, fűszerezd és süsd még negyedórán át. A többi hozzávalót dolgozd össze alaposan, majd töltsd meg vele a bugonyákat. Reszelt parmezánnal és bazsalikomlevelekkel tálald.