![Csípősen a legjobb.](https://kep.index.hu/1/0/3976/39764/397645/39764585_a79a736b2fe2f247c7239adc0b148a31_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
- ízlés szerint só, bors, fokhagymapor, bazsalikom, csili
- 0.5 darab lime leve és héja
- 2 adag párolt rizs
- 5 ek. szezámolaj
- 35 deka csirkemellcsík
- ízlés szerint friss petrezselyem, szezámmag és citromfű a tetejére
- 20 deka párolt brokkoli
- 2 darab tojás enyhén felverve
Elkészítés:
Süsd meg a befűszerezett húst a zsiradékon, majd pirítsd össze a rizzsel. Ezek után egyszerűen forgasd össze a többi szükséges alapanyaggal, majd adj neki még 50 percet.
![Meddig jó a csirkehús? És miből látszik, ha már nem?](https://kep.index.hu/1/0/2711/27113/271136/27113691_2079337_358fbdb944b73537d73c9e72d1f46c47_wm.jpg)
Mennyire hihetünk a minőségmegőrzési időnek? És mit tegyünk, ha savanyú szagú a hús, vagy nyálkás a felülete?
Tovább olvasom