„Kipróbáltam Victoria Beckham diétáját – egy hétig éheztem, és bűzlött az egész ház”

Szabó Eszter

David Beckham neje tagadhatatlanul vékony, és egy gramm felesleg sincs rajta – a kérdés már csak az, hogy vajon milyen áron. Vajon tartható-e a diétája, vagy ha az ember kipróbálja, inkább úgy lesz vele: nem is olyan nagy baj, ha marad néhány pluszkiló?

Korábban is bemutattunk már néhány sztárdiétát, amelyekből kiderült:  Beyoncé a Dreamgirls szerepére úgy készült fel, hogy kizárólag juharsziruppal és Cayenne-csilivel készített limonádét ivott. Mariah Carey egyszer elárulta, hogy amikor diétázik, csak norvég lazacot és kapribogyót fogyaszt. Shailene Woodley rendszeresen eszik agyagot, „méregtelenítő tulajdonságai” miatt. Nem sokat, csak egy keveset, annyit viszont minden reggel elkever egy kevés vízben, és felhajtja. De vajon az egyik legjóképűbb focista élete párja milyen étrendet követ?

„Egy hétig próbáltam Victoria Beckham diétáját – éheztem, és bűzlött a házam” – kezdi beszámolóját a témában a kétgyermekes anyuka, Dianne Bourne újságíró, aki egy hétig mindennap a celeb kedvenceit ette. Ami végül leginkább megdöbbentette: a költségek, a szag, és az, ami közben a súlyával történt.

Soványnak sovány, de vajon milyen diétával?
Soványnak sovány, de vajon milyen diétával?James Devaney / Getty Images Hungary

Bourne egy héten keresztül próbált enni halat és zöldséget úgy, hogy a legtöbb étkezése ebből álljon, miután David Beckham felfedte, hogy felesége az elmúlt 25 évben mindennap ugyanazt az ételt ette: grillezett halat és párolt zöldségeket.

Az újságíró azt mondja: egyszerűen éhes és fáradt maradt, miután kipróbálta Posh Spice diétáját, de akadtak még más problémái is vele. 

Beckham azt is bevallotta, hogy ő és a divattervező az évek során csak egyszer osztották meg a fogást, amit ettek, ekkor tette hozzá, hogy egyébként Victoria kizárólag grillezett halat és párolt zöldséget eszik.

„Sajnos feleségül vettem valakit, aki ugyanazt ette az elmúlt 25 évben”

– magyarázta a négygyermekes apuka a River Cafe Table 4 podcastjában. – „Amióta találkoztam Victoriával, csak grillezett halat eszik, párolt zöldségekkel” – nyomatékosította a celeb.

Bourne, a Manchester Evening News riportere erre válaszképp döntött úgy, hogy egy hétre kipróbálja, mit eszik a látszólag unalmas fogáson a focistafeleség. A célja az volt, hogy megértse ennek a diétának a hatásait és azt, hogy kibírható-e egyáltalán, vagy épp nagyon unalmas lesz néhány nap elteltével. 

Dianne azt mondja: egyszerűen nem tudta elhinni, milyen drága ez az étrend. Hozzátette, hogy a fogások nagyon unalmasak voltak, ráadásul folyamatosan éhesnek és fáradtnak érezte magát. Azt is elárulta, az egyik legrosszabb az volt, hogy egész nap halat sütött, így folyamatosan halszag volt a lakásban. 

Dianne szerint az igazán finom halak egyszerűen nagyon drágák, ráadásul azt mondja: csalódott volt, mert a tőkehal rengeteget zsugorodott főzés közben. Reggelire olykor friss gyümölcsöt evett, amiért Victoria köztudottan rajong, és alkalmanként ugyanebből az okból ivott meg egy pohár bort is a tesztelő. 

Dianne úgy találta, hogy az ételek meglehetősen egyszerűek, és sok szójaszósszal kellett ízesítenie, hogy le tudja nyelni (amit Posh valószínűleg nem tesz).

A harmadik napon valami szokatlanról számolt be:

„Általában futni szoktam a hét közepén, de meg kell mondjam, ma semmi energiám nincs, fáradt vagyok, ezért kihagyom.”

Az ötödik napon ezt írta:

„A ház most haltól bűzlik, naponta ki kell ürítenem a szemeteskukát, de az óceán és a halak erős szaga még mindig nagyon érezhető a levegőben.”

A hét végén Dianne úgy döntött, megméri magát, és megdöbbenve vette észre, hogy még csak nem is fogyott le, sőt, valójában fél kilót hízott. Ha lenne listánk a legrosszabb fogyókúrás módszerekről, az unalmasak és a drágák kerülnének a dobogóra, főleg, ha heti fél kilót lehet hízni tőlük. A hal a zöldségekkel ugyan remek választás, ha épp jólesik, de Posh Spice évtizedeken át tartó, unalmas módszerét jobb, ha nem próbálod ki.

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra