Spenótos halloumisaláta – vörös pesto legyen az öntet a tetején

A grillezett sajt a spenóttal és rukkolával egyszerűen verhetetlen, főleg, ha egy adag paradicsomos vörös pesto is kerül a tetejére. Tavasszal és nyáron éppen elég vacsorára egy ilyen könnyű fogás.

Barackkal és körtével is finom.
Barackkal és körtével is finom.haoliang

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 marék spenót
  • 2 ek. vörös pesto a tetejére
  • 2 szelet halloumi sajt
  • 2 marék rukkola
  • 2 ek. olaj
  • 2 nagyobb darab nektarin félbevágva
  • ízlés szerint só és rózsabors
  • 2 ek. olívaolaj
  • (elhagyható) pirított fenyőmag a tetejére
Recept idők

Elkészítés:

Grillezd meg a kissé beolajozott sajtot és nektarint, majd egyszerűen forgasd össze a hozzávalókat, és egy kevés pestóval és rózsaborssal a tetején tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek