A spárga fogyasztásával csak jól járhatsz. Magas antioxidáns-tartalmával megakadályozza, hogy a szabad gyökök károsítsák a sejtjeinket, vagyis hozzájárul olyan súlyos betegségek megelőzéséhez, mint a kardiovaszkuláris problémák, az egyes rákfajták kialakulása vagy a diabétesz. A szabad gyökök állítólag az öregedésben is szerepet játszanak, vagyis spárgát annak is érdemes ennie, aki szeretne minél tovább fiatalnak látszani.
Ha te is szereted a könnyű tésztaételeket, ezt a tavaszi citromos-spárgás spagettit próbáld ki!
Ha inkább spórolnál a szénhidrátokkal, és nem akarsz egyszerű párolt spárgát, arra is van tippünk.
Rizottóban is remek a spárga, főleg, ha egy kis fehérborban párolódik a rizs.
Egyik legnagyobb spárgás kedvencünk következik: egy szuper snack, ami gyors vacsora vagy ebéd is lehet.
És a végére még egy tésztás finomság, amit érdemes tavasszal kipróbálnod.
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés