Hozzávalók 2 személyre
- 2 adag pennetészta
- 1 nagy ek. paradicsompüré
- 15 deka kolbász felkockázva
- 1 csokor snidling apróra vágva
- ízlés szerint só, rózsabors, kömény
- 15 deka paradicsom felkockázva (balzsamecettel meglocsolva)
- 5 deka olívabogyó
- 20 deka marinált articsóka
- 1 szál zellerszár apróra vágva
- 3 ek. mascarpone
- 1 kisebb csokor bazsalikom apróra vágva
- 1 kisebb darab kaliforniai paprika csíkokra vágva
Elkészítés:
Főzd meg a tésztát sós vízben, közben süsd meg a kolbászkockákat. Ha ezzel megvagy, forgasd össze a többi hozzávalóval, majd sajttal a tetején tálald.
Szereti a palacsintát? Mi nagyon! Vaníliás, csokis, túrós, alkoholos, sült, rakott, szuperegészséges, bűnös, sós. Bónusz: bombabiztos alaprecept.
Tovább olvasom