Csípős, kolbászos tészta – friss zöldségekkel lesz az igazi

Ha már csalunk a kolbásszal és a tésztával, kerüljön mellé egy jó nagy csokor snidling, bazsalikom és friss, hámozott paradicsomok, amiket mi mindig egy kis balzsamecettel locsolunk meg, mielőtt a fogásokba kerülnének.

Egy kicsit több bazsalikom is mehet hozzá.
Egy kicsit több bazsalikom is mehet hozzá.Alleko

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 adag pennetészta
  • 1 nagy ek. paradicsompüré
  • 15 deka kolbász felkockázva
  • 1 csokor snidling apróra vágva
  • ízlés szerint só, rózsabors, kömény
  • 15 deka paradicsom felkockázva (balzsamecettel meglocsolva)
  • 5 deka olívabogyó
  • 20 deka marinált articsóka
  • 1 szál zellerszár apróra vágva
  • 3 ek. mascarpone
  • 1 kisebb csokor bazsalikom apróra vágva
  • 1 kisebb darab kaliforniai paprika csíkokra vágva
Recept idők

Elkészítés:

Főzd meg a tésztát sós vízben, közben süsd meg a kolbászkockákat. Ha ezzel megvagy, forgasd össze a többi hozzávalóval, majd sajttal a tetején tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek