Pulykamell pastrami stílusban – kevés kalória és egy adag fűszeres hússzelet lesz a végeredmény

Ez a tökéletes alap szendvicsekhez, saláták tetejére, de kedvenc főzeléked mellett is remekül működik majd. Ha még izgalmasabban tálalnád, forró, fűszeres meggyragut készíts mellé!

20 percet hagyd pihenni szeletelés előtt.
20 percet hagyd pihenni szeletelés előtt.lily_rochha

Hozzávalók 2 személyre

  • ízlés szerint só, bors, koriandermag, füstöltpaprika-por, fokhagymapor, édeskömény, szecsuáni bors
  • 0.5 kiló pulykamell
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

Mozsárban alaposan törd össze a fűszereket, majd forgasd bele a beolajozott húst a keverékbe. Fólia alatt egy kevés olajon süsd 50 percen át a sütőben, majd anélkül pirítsd meg a tetejét. Felszeletelés előtt legalább 20 percet hagyd pihenni. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek