Ezt a 4 plasztikai kezelést kérik a leggazdagabb emberek a világon

GettyImages-1298537331
Olvasási idő kb. 3 perc

Dr. Barry Weintraub, New York egyik vezető plasztikai sebésze elárulta, milyen műtéteket kértek tőle a 2023-as évre: íme a legnépszerűbb beavatkozások.

Az első helyen a bukkális zsíreltávolító műtét áll. Az eljárás során – melyet Chrissy Teigen nyíltan vállalt – eltávolítják a zsírt az arcról, így kiemelve a csontok szerkezetét, különösen az arccsontokat, valamint az orcák és az állkapocs közötti üreges területeket. Az alsó arcizmok alatt elhelyezkedő párnácskák okkal kerültek ránk biológiai értelemben, de nem feltétlenül szükségesek. Eltávolításuk után az arc nem tűnik többé puffadtnak, sőt, akár beesetté is válhat, de jelenleg ez a fajta szögletesség a divat, így egyik műtétet rendelik a másik után, pedig az ára tízezer dollár körül mozog, és az egyik ritka mellékhatás az arcidegek sérülése és az arc szimmetriájának elvesztése. 

A második helyen a rádióhullámos öregedésgátló eljárás áll. Ennek során az orvos tűket és nagyfrekvenciás rádióhullámokat használ: a bőr alatti szöveteket célozza, felmelegíti a bőrt és serkenti az új kollagénrostok növekedését. Viszonylag fájdalommentes, 20 perces kezelés, az arc mégis frissebbnek és üdébbnek tűnik tőle. Az ára 1000-2000 dollár között mozog.

Ezek a plasztikai műtétek lesznek népszerűek 2023-ban
Ezek a plasztikai műtétek lesznek népszerűek 2023-banRobert Daly / Getty Images Hungary

A legnépszerűbb plasztikai műtétek

A harmadik legnépszerűbb eljárás az arccsontok feltöltése folyadékokkal. Kisimítja az orr és a száj körüli ráncokat, és kifejezőbbé teszi az arcot. Egyesek az injekciókat arra is használhatják, hogy szimmetrikusabb megjelenést kölcsönözzenek az arcnak, kiegyenlítve az arccsont egyenetlenségét. A páciens a töltőanyag beadása után azonnal visszatérhet a szokásos napi tevékenységeihez, de egyetlen injekció 500–1000 dollárba kerülhet.

A negyedik népszerű kezelés a szemöldököt célozza. Szálakat húznak a bőr alá, amivel megemelik a szemöldököt, amitől – ha jól csinálják – a szemek mandula alakúvá válnak, és a ráncok is kisimulnak, így az arc fiatalosabbá válik. Egy eljárás hatása 3 hónapon át tart, cserébe 500 és 1000 dollár között mozog az ára. A szemöldököt egyébként töltőanyagok segítségével is meg szokták emelni, amitől szintén egy kicsit rókaszemhez hasonló eredményt kapnak a páciensek. Hiába, ez lesz 2023-ban a divat.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek