Te felismered, a fiatal sztárok milyen plasztikai beavatkozásokon estek át?

GettyImages-147206877
Olvasási idő kb. 3 perc

Ki gondolta volna, hogy már a 20-as éveikben járó sztárok is kés alá fekszenek a szépség oltárán? Ha nem tűnt fel eddig, ne rágd magad feleslegesen ezen, ugyanis már nem a látványos, lufi méretűre plasztikázott mellek számítanak trendinek, hanem az apróbb, alig észrevehető beavatkozások váltak népszerűvé. A rókaszemtől a homokóraalkatig ezeket a plasztikáztatásokat választották a fiatal sztárok.

Nem kell a természetes szépségedre hagyatkoznod, ha van pénzed apróbb plasztikáztatásokra. Végül is, minek várakoznál csuriba szorított ujjakkal, hogy mit ad ki a családi biológiai szerencsegépe, ha a kinézetedről van szó, amikor a kezedbe is veheted az irányítást, és úgy formálhatod magadat, mint egy nedves agyagtömböt? A fiatal sztárok így is tesznek, mégsem hajlandóak beismerni sok esetben. A New York Post az Instagram-celeb Dana Omarit szólaltatta meg cikkében, hogy mesélje el, miért indított olyan oldalt, amelyen a sztárok plasztikai beavatkozásait leplezi le.

Omari különösen azokat a fiatal sztárokat szeretné felelősségvállalásra sarkallni oldalával, akik letagadják, hogy kés alá feküdtek, és emellett mégis olyan termékeket reklámoznak, amelyek a megszépülést ígérik, bár ők maguk nem ezeknek a termékeknek köszönhetik kinézetüket. Azt is megemlíti, hogy a 20-as éveikben járó hírességek rajongói kitartanak a mellett a tévhit mellett, hogy kedvencüknek egyszerűen csak tovább tart a pubertás, ezért változnak.

Hogy mindemellett etikus-e leleplezni a sztárok letagadott plasztikáztatásait, vagy sem, nem ez a cikk fogja eldönteni, ahogyan azt sem, hogy egészséges-e a plasztikáztatás, vagy sem. 

Egy biztos, néhány rajongónak biztosan segítenek ezek a lebuktatások abban, hogy egészségesebb testképet alakítsanak ki magukról, és ne egy beavatkozások nélkül elérhetetlen szépségideált kergessenek. Ezek az alig észrevehető plasztikai műtétek kerültek górcső alá Omari által.

Róka- vagy cicaszem

Omari szerint Bella Hadid és Kendall Jenner is áteshetett ezen a procedúrán. Kantoplasztikai eljárás, amelynek során a szem külső sarkát újra formáljak műtéti úton. Ha felfelé húzzák, rókaszemet vagy cicaszemet eredményez. Omari szerint körülbelül 5000 amerikai dollárba, azaz körülbelül 1 616 910 forintba kerül ez az eljárás.

A lófarok-arcfelvarrás

Omari Ariana Grandét hozza fel példaként. Ha még fiatalon történik ráncfelvarrás, amikor még nem mozdultak semerre sem a szövetek az arcban, segít rókaszemet csinálni és lesimított hatást ad az arcnak.

Hajtranszplantációk

Nem csak a 40-es, 50-es férfiak fordulnak ehhez a szépészeti beavatkozáshoz. Már a 20-as évei közepén járó férfiak is elkezdhetnek kopaszodni, a hajvonaluk feljebb csúszhat. Omari példaként Machine Gun Kellyt, a 31 éves szívtiprót hozza fel. Az eljárás során olyan területről pótolják az elöl ritkuló hajat, ahol nem fog látszani később, például a fej alsó-hátsó részéről. Általában több hajat ültetnek be előre, mint amennyi a haj normál sűrűségére jellemző lenne, mert nem feltétlenül fog több haj arra a részre nőni, úgyhogy túlültetik inkább a területet.

Kisebb mellimplantátumok

A lufi méretű mell implantációk ideje leáldozott, mostanában már inkább az alakjukhoz arányos mellnagyobbítást preferálják a sztárok. Omari szerint Kendall Jenner és Olivia Rodrigo is ezen eshetett át.

Testkontúrformázás

A hámfeltöltés népszerű nemcsak az arc felturbózásánál, hanem a testalkat kerekítésénél is. Omari megint csak Kendall Jennert hozza fel példaként. A karcsú Kendallból így lett homokóraalkat. Egyrészt, annyira drága ez a beavatkozás, hogy Omari szerint a Kardashianokon kívül más nem is nagyon engedhetné meg magának, ugyanis egy-egy beavatkozás csak 3 évig tartó hatással bír, és 15 000 amerikai dollárba, azaz 4 849 035 forintba kerül. 

Összességében tehát érdemes kritikus szemmel vizsgálni a hírességek szépségének eredetét, de csak azért, hogy ne állítsunk magunk elé elérhetetlen testképideálokat.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek