Kétmillió dollárt költött a dúsgazdag férfi, hogy megfiatalítsák, így néz ki most

Fekete Luca
GettyImages-83865377
Olvasási idő kb. 2 perc

Általában mi, nők vagyunk azok, akik szinte bármit megtennénk a fiatalosabb kinézetért. Diétákkal gyötörjük magunkat, vagyonokat költünk krémekre, kezelésekre, de akár a plasztikai sebészre is. A multimilliomos Bryan Johnson példája megmutatja, hogy ugyanezen a férfiak is áteshetnek.

A 45 éves férfi nem bízta a véletlenre a fiatalodást: egy egész csapatot bérelt fel a célra. Az egészségügyi szakembereknek az volt a feladatuk, hogy egy 18 éves emberének megfelelő agyat, szívet, tüdőt, májat, veséket, inakat, fogakat, bőrt, hajt, húgyhólyagot, nemi szervet és végbelet (a listát a páciens állította össze) varázsoljanak Johnson testére. 

A diéta és a részletesen kidolgozott edzési terv még az átlagos fiatalító kezelésekhez tartozik, s mindenki számára elérhető. Érdemes előbb felméretni az orvossal, milyen állapotban van szív- és érrendszerünk, az ízületeink és a gerincünk, s ha mindenre áldást kaptunk, valóban éveket fiatalodhatunk az edzéssel és a szükségleteinkhez igazított diétával. Ám Johnsonnak ez messze nem volt elég. Ő ragaszkodik a napi 1977 kalóriás vegán étrendhez, és még az alvási ütemtervet is betartja, mellette többféle gyógyszert és táplálékkiegészítőt is szed.

Így lesz fiatalabb egy igazán gazdag férfi

Figyeli a belei működését, a vérnyomását, a tüdőkapacitását, a testzsírszázalékát. S nem is ő lenne, ha az egész köré nem épít egy Project Blueprint nevű programot, amelynek az a célja, hogy monitorozza és fiatalabbá varázsolja teste több mint 70 szervét. Most már ott tart, hogy a biológiai életkorát – a DNS-ben található biomarkereken alapuló mérőszám, amelyről kimutatták, hogy jó előrejelzője a morbiditásnak – letornázta 36 évesre. De hát ez ugye nem elég, ezért génterápiákon gondolkodik, amelyekről a tudósok aggódva közölték, hogy eddig leginkább csak állatokon próbálták ki őket. Egyelőre a különböző kezelések hatására Johnson így fest:

Szerinted megéri kétmillió dollárt költeni a fiatalodásra?

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?

Érdekességek