Kétmillió dollárt költött a dúsgazdag férfi, hogy megfiatalítsák, így néz ki most

GettyImages-83865377
Fekete Luca

Általában mi, nők vagyunk azok, akik szinte bármit megtennénk a fiatalosabb kinézetért. Diétákkal gyötörjük magunkat, vagyonokat költünk krémekre, kezelésekre, de akár a plasztikai sebészre is. A multimilliomos Bryan Johnson példája megmutatja, hogy ugyanezen a férfiak is áteshetnek.

A 45 éves férfi nem bízta a véletlenre a fiatalodást: egy egész csapatot bérelt fel a célra. Az egészségügyi szakembereknek az volt a feladatuk, hogy egy 18 éves emberének megfelelő agyat, szívet, tüdőt, májat, veséket, inakat, fogakat, bőrt, hajt, húgyhólyagot, nemi szervet és végbelet (a listát a páciens állította össze) varázsoljanak Johnson testére. 

A diéta és a részletesen kidolgozott edzési terv még az átlagos fiatalító kezelésekhez tartozik, s mindenki számára elérhető. Érdemes előbb felméretni az orvossal, milyen állapotban van szív- és érrendszerünk, az ízületeink és a gerincünk, s ha mindenre áldást kaptunk, valóban éveket fiatalodhatunk az edzéssel és a szükségleteinkhez igazított diétával. Ám Johnsonnak ez messze nem volt elég. Ő ragaszkodik a napi 1977 kalóriás vegán étrendhez, és még az alvási ütemtervet is betartja, mellette többféle gyógyszert és táplálékkiegészítőt is szed.

Így lesz fiatalabb egy igazán gazdag férfi

Figyeli a belei működését, a vérnyomását, a tüdőkapacitását, a testzsírszázalékát. S nem is ő lenne, ha az egész köré nem épít egy Project Blueprint nevű programot, amelynek az a célja, hogy monitorozza és fiatalabbá varázsolja teste több mint 70 szervét. Most már ott tart, hogy a biológiai életkorát – a DNS-ben található biomarkereken alapuló mérőszám, amelyről kimutatták, hogy jó előrejelzője a morbiditásnak – letornázta 36 évesre. De hát ez ugye nem elég, ezért génterápiákon gondolkodik, amelyekről a tudósok aggódva közölték, hogy eddig leginkább csak állatokon próbálták ki őket. Egyelőre a különböző kezelések hatására Johnson így fest:

Szerinted megéri kétmillió dollárt költeni a fiatalodásra?

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra