Legyen a reggeli pirítós olaszos: krémsajttal, pestóval és friss paradicsommal lesz a legfinomabb!

Tényleg nem kell sok ahhoz, hogy az ember akár a panelban is úgy érezze magát, mintha a tengerparton reggelizne éppen. Bebizonyítjuk.

Olvadt sajttal még finomabb.
Olvadt sajttal még finomabb.OksanaKiian

Hozzávalók 2 személyre

  • 4 vékony szelet barna kenyér
  • 2 nagy ek. natúr sajtkrém
  • 2 nagy ek. pesto
  • 15 deka mozzarella vékonyan felkarikázva
  • 15 deka koktélparadicsom apróra vágva
  • balzsamecet és apróra vágott bazsalikom a tetejére
Recept idők

Elkészítés:

Kend meg a pestóval és a sajtkrémmel a kenyereket, majd néhány perc alatt olvaszd rá a sajtot. Ha ezzel megvagy, mehet a tetejére a hideg, felkockázott paradicsom, egy kevés értett balzsamecet és bazsalikom. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek