![Jó sok mozzarellával a tetején a legfinomabb.](https://kep.index.hu/1/0/3793/37939/379392/37939217_37485687ae3f4d33532d64b6094d5181_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
- 4 nagyobb szelet csirkemell
- ízlés szerint só, bors és fokhagymapor
- 4 evőkanál pesto
- 4 nagy szelet mozzarella
- olaj és vaj a sütéshez
Elkészítés:
Vágj egy-egy zsebet a csirkemellekre (vagy tűzz össze két vékonyabb szeletet) és alaposan fűszerezd be mindegyiket. Tölsd meg egy-egy kanál pestóval, tűzd össze, majd vaj és olaj keverékén, kis lángon süsd készre. Vedd ki a sütőtálból, tedd rá a sajtszeleteket, és lefedve pihentesd még 8 percen át. Ha van otthon friss bazsalikom és oregánó, azokkal is szórd meg a tetejét.
![5 perc munkás jóllakatás: a zsebes karaj](http://kep.index.hu/1/0/737/7373/73734/7373495_117635_771e3971ab1972d953f1d7be6fcd1bd4_wm.jpg)
Az ünnepi asztalon is megállja a helyét, kevés munkával jó kaja lesz belőle, akár jó sok embernek is.
Tovább olvasom