Pestóval töltött csirkemell – olasz hangulatban még finomabb

Ha igazán finom végeredményt szeretnél, ne hagyd ki a tetejéről a parmezánforgácsokat sem. Ezt a fogást mi a legegyszerűbb jégsalátakörettel szeretjük a legjobban, amit kenyérkockákkal és cézáröntettel szoktunk feldobni.

Jó sok mozzarellával a tetején a legfinomabb.
Jó sok mozzarellával a tetején a legfinomabb.MarynaVoronova

Hozzávalók 2 személyre

  • 4 nagyobb szelet csirkemell
  • ízlés szerint só, bors és fokhagymapor
  • 4 evőkanál pesto
  • 4 nagy szelet mozzarella
  • olaj és vaj a sütéshez
Recept idők

Elkészítés:

Vágj egy-egy zsebet a csirkemellekre (vagy tűzz össze két vékonyabb szeletet) és alaposan fűszerezd be mindegyiket. Tölsd meg egy-egy kanál pestóval, tűzd össze, majd vaj és olaj keverékén, kis lángon süsd készre. Vedd ki a sütőtálból, tedd rá a sajtszeleteket, és lefedve pihentesd még 8 percen át. Ha van otthon friss bazsalikom és oregánó, azokkal is szórd meg a tetejét. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek