A parmezánt elég, ha tálalás előtt adod hozzá.Marina Bakush
Hozzávalók 2 személyre
- 2 darab padlizsán felkarikázva
- 2 bögre pennetészta
- ízlés szerint só, bors, oregánó, friss bazsalikom
- 1 közepes darab cukkini felkarikázva
- 25 deka ricotta
- 25 deka mozzarella
- 15 deka reszelt parmezán a tetejére
- 2 nagy ek. paradicsompüré
Elkészítés:
A padlizsánt és cukkinit fűszerezd és grillezd meg, a tésztát lobogó, sós vízben főzd készre. Ha ezzel megvagy, add a tésztához a ricottát, mascarponét, jó sok fűszert, majd tedd egy jénai aljába. Arra mehetnek a zöldségek, végül a mozzarella. Pirítsd rá a sajtot negyedóra alatt, majd tálalás előtt szórd meg padlizsánnal és friss bazsalikommal.