Narancs- vagy mangószeletekkel tálald.kivoart
Hozzávalók 4 személyre
A krémhez
- 1 darab vaníliarúd kikapart magjai
- 1 csomag hidegen készülő vaníliás pudingpor
- 0.5 liter tej
- 1 nagy ek. mascarpone
- 2 ek. narancsszörp
- 1 mk. só
- 1 darab bionarancs leve és héja
A palacsintákhoz
- 1 bögre liszt
- 1 bögre tej
- 2 darab tojás
- 1 nagy ek. cukor
- 1 mk. só
- 3 ek. olaj
- szódavíz
Elkészítés:
Készítsd el a pudingot a zacskó utasításainak megfelelően, majd alaposan keverd el a krém többi hozzávalójával és tedd félre.
A palacsinta hozzávalóit dolgozd össze egy turmixgépben annyi szódával, hogy egy sűrűn folyó palacsintatésztát kapj, majd kis lángon süsd ki egy tapadásmentes palacsintasütőben mindegyiket. Ha már langyosra hűlt, töltsd meg a krémmel és tálald házilag felvert tejszínhabbal. Felnőtt változatban narancslikőr is mehet a krémbe.