A porcukor éppen elég a tetejére.Julia Semenova
Hozzávalók
- 1 nagyobb darab bionarancs leve és héja
- 3 ek. narancsszörp
- 4 nagy ek. cukor
- 1 mk. só
- 30 dkg mandulaliszt
- 1 csapott ek. sütőpor
- 2 ek. tojás
- 2 ek. kandírozott narancshéj
- 3 nagyobb darab tojás
- 1 tk. kurkuma
- 4 dkg vaj felolvasztva
Elkészítés:
1. Keverd el egymással alaposan a száraz alapanyagokat.
2. Dolgozd össze a folyékony alapanyagokat is.
3. A két keveréket forgasd össze, és egy kisebb szilikonformában tedd a sütőbe.
4. 170 fokon 30 perc alatt elkészül.
5. Porcukorral és reszelt narancshéjjal tálald.
TIPP: Ha pedig profi változatban készítenéd, dobj össze natúr sajtkrémből narancshéjjal és narancsszörppel egy remek, gazdag krémet a közepére.