Egyszerű narancstorta lisztmentesen

Ha az egyszerű fogások híve vagy, esetleg nem vagy éppen gyakorlott a konyhában, ezt a tortát próbáld ki! A profiknak pedig extra kihívás lehet a pluszkrém.

A porcukor éppen elég a tetejére.
A porcukor éppen elég a tetejére.Julia Semenova

Hozzávalók

  • 1 nagyobb darab bionarancs leve és héja
  • 3 ek. narancsszörp
  • 4 nagy ek. cukor
  • 1 mk.
  • 30 dkg mandulaliszt
  • 1 csapott ek. sütőpor
  • 2 ek. tojás
  • 2 ek. kandírozott narancshéj
  • 3 nagyobb darab tojás
  • 1 tk. kurkuma
  • 4 dkg vaj felolvasztva
Recept idők

Elkészítés:

1. Keverd el egymással alaposan a száraz alapanyagokat.

2. Dolgozd össze a folyékony alapanyagokat is.

3. A két keveréket forgasd össze, és egy kisebb szilikonformában tedd a sütőbe. 

4. 170 fokon 30 perc alatt elkészül.

5. Porcukorral és reszelt narancshéjjal tálald. 

TIPP: Ha pedig profi változatban készítenéd, dobj össze natúr sajtkrémből narancshéjjal és narancsszörppel egy remek, gazdag krémet a közepére.

 

Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek