Sajtkrém, olvasztott fehér csoki és narancsszörp keverékéből készíthetsz hozzá bevonatot.vaaseenaa
Hozzávalók
A tésztához
- 225 g vaj felolvasztva
- 1 tk. só
- 225 g liszt
- 1 zacskó sütőpor
- 10 deka cukor
- 10 deka barna cukor
- 4 darab tojás enyhén felverve
- 2 darab bionarancs héja
A krémhez
- 15 deka puha vaj
- 30 deka porcukor
- 2 darab bionarancs reszelt héja és leve
- 1 mk. só
- 3 ek. (elhagyható) kandírozott narancshéj
Elkészítés:
Szitáld össze a tészta száraz alapanyagait, keverd el alaposan, majd dolgozd össze a folyékonyakkal és süsd egy kisebb tortaformában tűpróbáig. A krém sem lesz nehezebb: dolgozd össze alaposan a hozzávalókat, majd ha a tészta kihűlt, vágd félbe és töltsd meg a narancsos krémmel. Sajtkrém, olvasztott fehér csoki és narancsszörp keverékéből készíthetsz hozzá bevonatot.