Naranccsal még finomabb.pepifoto
Hozzávalók
Az avokádós réteghez
- 1 nagyobb darab puha avokádó (vagy 2 kisebb)
- 3 evőkanál cukrozatlan kakaópor
- 3 evőkanál porcukor
- 1 nagy mokkáskanál instant kávé egy evőkanál meleg vízben feloldva
- 1 mokkáskanál só
- 0.5 darab vanlíiarúd kikapart magja
A habhoz
- 2 deci tejszín felverve
- 2 evőkanál narancslekvár
- 0.5 darab bionaracs héja
A két réteg közé
- 2 evőkanál narancslekvár
- 0.5 darab narancs kifacsart leve
- 0.5 darab bionarancs héja
Elkészítés:
Az egész desszerthez mindössze annyi dolgod lesz, hogy a 3 réteg hozzávalóit eldolgozod egymással, majd rétegenként poharakba kanalazod. Előbb a puha avokádót az ízesítőivel, aztán a narancslekváros réteg következzen, végül a tejszínhabot dolgozd el a lekvárral és narancshéjjal. Ebben a sorrendben rétegezd poharakba, és már tálalhatod is.