Nem a legszebb, de nagyon finom.StephanieFrey
Hozzávalók
Az almás raguhoz
- 6 darab alma felkockázva
- 1 nagy ek. vaj
- 1 tk. fahéj
- 1 db citrom leve és héja
- 1 db vaníliarúd kikapart magjai
- 2 ek. liszt
- 5 ek. barna cukor
A tésztához
- 12.5 deka vaj kockákra vágva
- 1 deka liszt
- 3 ek. zabpehely
- 3 nagy ek. cukor
- 1 csapott tk. só
- 1 tk. sütőpor
Elkészítés:
Puhítsd össze a vajon a lisztben megforgatott almát egy serpenyőben a többi hozzávalóval, közben a morzsás tészta alapját is állítsd össze. Tedd az almákat egy kisebb jénaiba, majd szórd a tetejére a tésztát. 25 perc alatt süsd készre, majd langyosan, vaníliafagyi mellett tálald.