Ha még gazdagabbá tennéd, keményre főtt vagy buggyantott tojással tálald.Annabelle Breakey
Hozzávalók 2 személyre
Az öntethez
- 3 ek. olívaolaj
- ízlés szerint só, bors, fokhagymapor, csili
- 0.5 darab lime leve és héja
- 1 tk. méz
A salátához
- 2 darab bőr nélküli lazacszelet
- 0.5 darab főtt zeller felkockázva
- 0.5 darab jégsaláta apróra vágva
- ízlés szerint só, bors, lime-lé
- 1 nagyobb darab avokádó apróra vágva
- 8 darab koktélparadicsom összevágva
- pirított mandulaforgács a tetejére
Elkészítés:
Rázd össze az öntet hozzávalóit, majd tedd félre. A befűszerezett halat süsd meg oldalanként 5-7 perc alatt egy kevés forró olajban. A saláta alapanyagait halmozd 2 tényérra, arra mehet a hal, majd végül az öntet. Ha még gazdagabbá tennéd, keményre főtt vagy buggyantott tojással tálald.