Mandulás joghurtsüti – egy adag mandulalikőrrel elkevert sajtkrémmel a tetején tálald

Még egy remek kevert süti, ami akkor lesz a legfinomabb, ha a tetejét egy kevés porcukorral és mandulalikőrrel elkevert natúr sajtkrémmel tálalod, majd mandulaszeleteket szórsz a tetejére.

Gyümölcsökkel a tetején még szebb.
Gyümölcsökkel a tetején még szebb.porosolka

Hozzávalók

  • 165 g puha vaj
  • 20 deka cukor
  • 15 deka liszt
  • 10 deka darált mandula
  • 0.5 deci mandulalikőr
  • 7 deka joghurt
  • 10 deka porcukor
  • 0.5 zacskó sütőpor
  • 3 darab tojás enyhén felverve
  • néhány csepp mandulaaroma
Recept idők

Elkészítés:

Ahogy az a kevert sütiknél lenni szokott, csak annyi a dolgod a keverékkel, hogy a száraz hozzávalókat alaposan elkevered, majd összedolgozd a folyékonyakkal. Ha ezzel megvagy, egy kisebb szilikonformában süsd tűpróbáig. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek