Kapribogyóval igazán finom.muratkoc
Hozzávalók 2 személyre
- 15 deka apróra vágott füstöltlazac-szelet
- 1 nagyobb darab avokádó kockákra vágva
- 0.5 darab lime leve és héja
- 2 ek. mascarpone
- 1 mk. barna cukor
- ízlés szerint só, friss kapor és zöld bors
- 2 marék spagetti
- 1 nagy ek. puha vaj
- 1 ek. kapribogyó
Elkészítés:
Főzd meg a tésztát lobogó, sós vízben, majd olvaszd fel a vajat, szórd bele a cukrot és forgasd meg benne a tésztát. Ezek után egyszerűen sorban add a keverékhez az összes többi hozzávalót, majd melegen tálald. Ha van otthon egy kevés pecorino sajt, abból is reszelj a tetejére. Felkockázott, grillezett lazacszeletekkel is finom.