Kolbászos frittata burgonyával és újhagymával

Ha van otthon egy-két szelet kalács, azzal érdemes tálalnod ezt a remek és gazdag reggelit, ami után nyugodtan várhat az ebéd egy kicsit, mert ez biztosan egész délelőtt eltelít majd.

Hozzávalók 2 személyre

  • 15 deka kolbász felkockázva
  • 3 szál újhagyma összevágva
  • 2 darab főtt burgonya felkarikázva
  • ízlés szerint só, bors, pirospaprika
  • 7 darab tojás enyhén felverve
Recept idők

Elkészítés:

Pirítsd össze a kolbászt néhány perc alatt a hagyma fehér részével, majd mehet rá a burgonya, majd a befűszerezett tojás. Ha vaslábosban készíted, a legegyszerűbb, ha sütőben folytatod és sütöd készre (vagy kis lángon, fedő alatt). Az újhagyma zöldjével a tetején tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek