Egy remek, laktató vacsoratipp: kókuszkrémes csicseriborsóleves

Indiai hangulatú finomság, ami eléggé laktat ahhoz, hogy egy könnyű vacsora válhasson belőle. Miután elkészült apríts bele egy keveset azokból a friss zöldségekből, amiket épp a hűtőben találsz - az egészséges hozzávalókból remek levesbetét lesz.

Naan-nal és csípős szósszal tálald.
Naan-nal és csípős szósszal tálald.Suguna Ganeshan

Hozzávalók 2 személyre

  • 1 doboz kókuszkrém
  • 25 deka konzerv, főtt csicseriborsó
  • ízés szerint só, bors, csili, indiai fűszerkeverék
  • 2 darab burgonya összevágva
  • 7 deci alaplé
  • 0.5 darab lime leve és héja
  • 1 tk. barna cukor
Recept idők

Elkészítés:

Főzd puhára az alaplében a burgonyát és ha elkészült, keverd hozzá a többi szükséges alapanyagot. Ezeket már nem kell főznöd, elég, ha összemelegíted és alaposan fűszerezed. Felmelegített, fűszeres joghurtba és csipős szószba mártogatott naan-nal lesz a legtökletesebb. 

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?

Érdekességek