Ha szereted a sajtot, nincs kifogás.LauriPatterson
Hozzávalók 2 személyre
- 1 kisebb fej karfiol lereszelve
- 1 nagyobb darab tojás
- 1 deci Marinara-szósz
- 0.5 fej vöröshagyma apróra vágva
- 10 deka kolbász összevágva
- 35 deka darált hús
- 2 nagy ek. a tetejére zöldfűszerekkel elkevert joghurt
- 1 deci vörösbor
- só, bors, fokhagyma, kömény, fahéj, csili
- 1 csapott tk. barna cukor
Elkészítés:
Sózd be egy kicsit a karfiolt, majd 15 perc után egy konyharuhán át nyomkodd ki. Keverd el a tojással, formázz 2 pizzalapot belőle, és süsd 10 percen át.
Közben a többi hozzávalóból készíts egy sűrű ragut a hagyományos módon: előbb a zsiradék és a hagyma, majd a hús és a többi hozzávaló kerüljön a serpenyőbe. Tíz perc után kanalazd a ragut az alap tetejére, majd süsd még 10 percen át. Végül egy adag bármilyen friss zöldfűszerrel elkevert joghurttal tálald.