Hozzávalók 2 személyre
- 4 szelet karaj
- ízlés szerint só, őrölt kömény, fokhagymapor és frissen tört bors
- 30 deka savanyú káposzta kissé kimosva
- 1 darab alma kockákra vágva
- 1 ek. barna cukor
- egy kevés olaj
Elkészítés:
Fűszerezd alaposan a húsokat, majd süsd meg egy kevés olajon akár egyben, akár csíkokra vágva. Add hozzá a többi alapanyagot, egy kevés vizet is löttyints alá, majd párold fedő alatt legalább 10 percen át. Frissen tört borssal, sült hagymás burgonyapüré mellett tálald.
Ha te is gyakran sütsz és főzöl karajjal, figyeld e heti receptjeinket, amik között jó néhány izgalmas receptet találsz. Ez a mézes-fokhagymás csípősen a legfinomabb, és ha az idő is megengedi, legszívesebben a grillen készítjük el.
Tovább olvasom