![A végén egy kevés koktélparadicsomot is adhatsz hozzá, de kolbásszal is finom.](https://kep.index.hu/1/0/3797/37976/379762/37976291_67449d8305c336a4075d17e178e826bd_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
- 4 szelet karaj
- ízlés szerint só, őrölt kömény, fokhagymapor és frissen tört bors
- 30 deka savanyú káposzta kissé kimosva
- 1 darab alma kockákra vágva
- 1 ek. barna cukor
- egy kevés olaj
Elkészítés:
Fűszerezd alaposan a húsokat, majd süsd meg egy kevés olajon akár egyben, akár csíkokra vágva. Add hozzá a többi alapanyagot, egy kevés vizet is löttyints alá, majd párold fedő alatt legalább 10 percen át. Frissen tört borssal, sült hagymás burgonyapüré mellett tálald.
![Mézes-fokhagymás karaj – egy adag nektarinos rukkolasaláta mellett lesz tökéletes](https://kep.index.hu/1/0/3793/37939/379392/37939205_2894931_ace10492e8e7888a0052f96422342073_wm.jpg)
Ha te is gyakran sütsz és főzöl karajjal, figyeld e heti receptjeinket, amik között jó néhány izgalmas receptet találsz. Ez a mézes-fokhagymás csípősen a legfinomabb, és ha az idő is megengedi, legszívesebben a grillen készítjük el.
Tovább olvasom