Te cukorral eszed, vagy sósan? Itt egy gyors recept, ha te is imádod a káposztás tésztát

Nem szükséges bejelentkezned egy menzára azért, hogy jóllakj egy adag retró káposztás tésztával. Akár cukrosan, akár sósan szereted, mindenképpen gyorsan elkészítheted, és tökéletes maradékmentő fogás lesz belőle a valamikor megvágott, hűtőben árválkodó káposzta felhasználásához.

Jó borsosan is próbáld ki.
Jó borsosan is próbáld ki.arfo

Hozzávalók 3 személyre

  • 0.5 fej fejes káposzta lereszelve vagy apróra vágva
  • 30 deka kockatészta
  • 3 ek. olaj
  • só és egy kevés cukor
Recept idők

Elkészítés:

Kis lángon, alacsony hőfokon süsd barnulásig a káposztát fedő alatt egy kevés cukorral és sóval. Lobogó, sós vízben főzd készre a tésztát, majd egy nagy serpenyőben alaposan keverd el. Borsosan és barna cukorral megszórva is finom. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek