Jalapeñóval és sajttal töltött mexikói csirke – csípős, avokádós kukoricasaláta mellett tálald!

Ha egy kicsit több időd van, egy adag tejszínnel és reszelt sajttal készíts mellé vegyes sajtszószt is és egy nagy adag salsát a tálaláshoz.

Csilis sajtszósszal még finomabb.
Csilis sajtszósszal még finomabb.LauriPatterson

Hozzávalók 2 személyre

  • 50 deka csirkemellszelet kissé kiklopfolva
  • 10 deka jalapeño apróra vágva
  • 20 deka cheddar sajt hasábokra vágva
  • ízlés szerint só, kömény, füstölt paprika és bors
  • a panírozáshoz liszt, zsemlemorzsa és 2 tojás
Recept idők

Elkészítés:

A vékony szeleteket fűszerezd be alaposan, majd mindegyikre helyezz sajtot és jalapeñót, majd tekerd fel szorosan. Panírozd be óvatosan mindegyiket, majd bő, közepesen forró olajban süsd készre. Ha nem megy a feltekerés, panírozás előtt egy-egy hosszabb hústűt is használhatsz. Csilis sajtszósszal még finomabb.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek