Baconnel készült húspogácsa mozzarellával töltve – készüljön belőle dupla sajtos hamburger!

Ha még nem unod a nyári hamburgereket, dobd össze ezt a húspogácsát, és készítsd remoulade-mártással, édeskés, retró buciban.

Hamburgerben tökéletes.
Hamburgerben tökéletes.dirkr

Hozzávalók 2 személyre

  • 40 deka darált marhahús
  • 15 deka mozzarella felszeletelve
  • 8 deka bacon apróra felkockázva
  • ízlés szerint só és bors
Recept idők

Elkészítés:

Keverd el a hús a baconnel és ízesítsd. Előbb kis gömböket formázz belőle, majd alaposan lapítsd le mindegyiket. Két ilyen közé helyezz egy-egy szelet sajtot, majd dolgozd össze a széleket, és süsd készre a grillen az elkészült húspogácsákat. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek