Gyors, hideg avokádóleves – nyári ebédként, fenyőmaggal lesz a legfinomabb

Nagyjából 30 másodperc alatt elkészül, ha már az előkészületek is megvannak, és a végeredmény egy egészséges és nagyon finom leves, ami téli és nyári fogások mellé is remekül illik.

Nagyon izgalmas ízkombinációk.
Nagyon izgalmas ízkombinációk.lacaosa

Hozzávalók 2 személyre

  • 1 nagyobb darab érett avokádó felkockázva
  • 6 deci alaplé felforrósítva
  • ízlés szerint só, bors, csili
  • 2 kis marék pirított fenyőmag a tetejére
  • 1 darab gránátalma magjai a tetejére
Recept idők

Elkészítés:

Egy aprítógépben dolgozd össze alaposan a hozzávalókat, majd tálald levesestányérokba. Tálald fenyőmaggal, a gránátalma magjaival (és egy kevés lime-héjjal) a tetején.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek