Friss zöldhagymával a tetején még egészségesebb.YoungMin Jeon
Hozzávalók 2 személyre
- 1 kisebb darab vöröshagyma
- 1 ek. zsír
- 2 ek. zúzott fokhagyma
- 2 tk. fűszerpaprika
- 0.5 darab paprika apróra vágva
- 50 dkg. harcsafilé felkockázva
- 1 csapott ek. liszt
- 1 dl. tejföl
- 1 darab paradicsom meghámozva
- só és bors ízlés szerint
Elkészítés:
1. Pirítsd meg a hagymát a forró zsiradékon 5 perc alatt.
2. Add hozzá az apróra vágott zöldségeket és halat, majd adj neki 7 percet.
3. Önstd fel annyi vízzel, amennyi ellepi és add hozzá a fűszereket.
4. Főzd még 8 percen át.
5. Add hozzá a tejföllel elkevert lisztet és keverd besűrűsödésig.
TIPP: Klasszikusan a túrós csuszát tudjuk hozzá elképzelni, de érdemes kipróbálni hozzá akár a tölött vagy sima indiai kenyeret is.