Pirított, darált magvakkal a tetején még finomabb.vaaseenaa
Hozzávalók
A tetejére
- 20 deka mascarpone
- 2 nagy ek. porcukor
- 1 csipet só
- 0.5 deci limoncello
- néhány csepp citromlé
A süteményhez
- 35 deka liszt
- 2 darab tojás enyhén felverve
- 10 deka vaj felolvasztva
- 1 kis kanál reszelt gyömbér
- 10 deka fehér csokoládé felolvasztva
- 0.5 darab biocitrom leve és héja
- 0.5 bögre barna cukor
- 0.5 zacskó sütőpor
- 1 ek. porcukor
- 1 mk. só
Elkészítés:
A száraz hozzávalókat dolgozd össze alaposan, majd sorban a folyékonyakat is keverd a tésztához. Süsd készre tűpróbáig egy kisebb szilikontepsiben, majd hagyd teljesen kihűlni. Az alaposan elkevert mascarponekrémmel és reszelt fehér csokoládéval a tetején tálald.