Grillezz bélszínt és tálald parmezánba forgatott, grillezett kukoricával!

Ha egy kicsit elegánsabb grillvacsorát tervezel, amivel nem dolgoznál túl sokat, izzítsd be a szabadtéri sütőt és adj néhány percet az alapanyagoknak. Más dolgod nem is nagyon lesz, de ha még tovább fokoznád, készíts mustáros, zöld borsos szószt a húsnak, és forgasd parmezánba a kukoricát, miután elkészült.

A legfontosabb, hogy ne süsd túl.
A legfontosabb, hogy ne süsd túl.MilanEXPO

Hozzávalók 2 személyre:

  • 50 deka marhabélszín
  • 2 ek. olaj
  • 2 ek. fűszervaj friss zöldfűszerekkel
  • ízlés szerint só és frissen tört színesbors-keverék
Recept idők

Elkészítés:

Ízesítsd a kissé beolajozott, szobahőmérsékletű húsokat, majd 5-7 perc alatt süsd készre (oldalaként) vastagságtól függetlenül. Még forrón kanalazz rá egy kevés fokhagymával és friss zöldfűszerekkel elkevert vajat és melegen tálald.

kapcsolódó Ezek az idei nyár legizgalmasabb csirkemájas receptjei
Ezek az idei nyár legizgalmasabb csirkemájas receptjei

A csirkemáj viszonylag olcsó, nem tartalmaz túl sok kalóriát, és sokkal változatosabban elkészíthető, mint gondolnád.

Tovább olvasom
Oszd meg másokkal is!

Még több recept

Ez a szegfűszeges-narancsos pác halakkal és pulykával lesz a legtökéletesebb

Semmi okunk arra, hogy csak télen használjuk a narancs héját és a szegfűszeget az ételek ízesítésére. Ha elkészült az ebben pácolt hús, egy nagy adag rukkolás salátát kínálj mellé, narancslekvárral és szójaszósszal készült öntettel.

2020. május31., 06:00

Készítsd a fokhagymás kenyeret kalácsból – rengeteg olvadt sajttal még finomabb!

Most megmutatjuk a híres garlic bread leggyorsabban összeállítható és legfinomabb változatát. Ha sütőben készíted, olvassz rá sajtot, ha falatonként ennéd, ahogy mi, elég, ha reszelt parmezánt is keversz a fokhagymás vajhoz.

november26., 12:04

Egyszerű és könnyű fogás is lehet a Sztroganov-bélszín – mutatjuk, hogyan készítsd el néhány perc alatt!

Tudtad, hogy 10 deka marhabélszínben csak 149 kalória van?

2020. január14., 11:20

Készítsd a rántott halat csilivel és lime-mal – így még finomabb lesz!

Nem is gondolnád, mennyire feldobják ezek az egyszerű hozzávalók.

november27., 09:24

Négysajtos lasagne: ez a legfinomabb változat

Tökéletes maradékmentésre és a hűtőben árválkodó sajtcsücskök okos felhasználására.

december3., 09:24

A rántott cukkini olaszosan lesz a legtökéletesebb

A rántott cukkini hagyományos változatban is remek, de ha csak egy kis darab zöldséged van, turbózd fel sajttal és marinara szósszal, és tálald pirítós tetején, vagy egy nagy adag parmezános-vajas gnocchi közepén.

november26., 09:20

Mustra