Tedd különlegessé a gombás-spenótos csirkét

Apró trükkökkel feldobhatod a gyors és egyszerű fogást.

Dupla adagban is készülhet.
Dupla adagban is készülhet.Rasulovs

Hozzávalók 2 személyre

  • ízlés szerint só, bors, fokhagymakrém
  • 15 dkg friss vagy fagyasztott spenót
  • 2 ek. vaj
  • 25 dkg mozzarella felszeletelve
  • 15 dkg erdei gombakeverék kissé összevágva
  • 40 dkg csirkecombfilé
Recept idők

Elkészítés:

A spenótot és a gombát sózd és borsozd, majd puhítsd a vaj felén 7-9 percen át. 

A húst ízesítsd alaposan, majd a vaj második felében süsd puhára, oldalanként 8-10 perc alatt (vastagságtól függően).

Ha elkészült, kanalazz rá a spenótos keverékból, és tedd rá a sajtot, majd pihentesd 5-7 percen át, amíg a sajt megolvad a tetején. 

TIPP: Ha a végén mozzarellagolyókat is adsz ehhez a fokhagymás-spenótos fogáshoz, még finomabb lesz a mellé kínált házi tészta tetején. Ha a tésztának nem vagy a rajongója, süss mellé édesburgonyát, vagy tálald fűszeres rizzsel!

 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek