Dupla adagban is készülhet.Rasulovs
Hozzávalók 2 személyre
- ízlés szerint só, bors, fokhagymakrém
- 15 dkg friss vagy fagyasztott spenót
- 2 ek. vaj
- 25 dkg mozzarella felszeletelve
- 15 dkg erdei gombakeverék kissé összevágva
- 40 dkg csirkecombfilé
Elkészítés:
A spenótot és a gombát sózd és borsozd, majd puhítsd a vaj felén 7-9 percen át.
A húst ízesítsd alaposan, majd a vaj második felében süsd puhára, oldalanként 8-10 perc alatt (vastagságtól függően).
Ha elkészült, kanalazz rá a spenótos keverékból, és tedd rá a sajtot, majd pihentesd 5-7 percen át, amíg a sajt megolvad a tetején.
TIPP: Ha a végén mozzarellagolyókat is adsz ehhez a fokhagymás-spenótos fogáshoz, még finomabb lesz a mellé kínált házi tészta tetején. Ha a tésztának nem vagy a rajongója, süss mellé édesburgonyát, vagy tálald fűszeres rizzsel!