Ha a gnocchit magad készítenéd, hetven deka hideg, főtt burgonyát keverj el két tojás sárgájával, majd annyi lisszttel, amitől szépen összeáll. Ízesítsd és formázd meg egy villa hátával a kétcentisre vágott kis nudlikat.
Zsályával, snidlinggel és bazsalikommal is finom.instamatics
Hozzávalók 2 személyre
- 2 adag gnocchi
- 30 deka gomba
- 10 deka reszelt ementáli
- 10 deka reszelt cheddar
- 2 nagy ek. natúr sajtkrém
- 1 fej sült fokhagyma
- ízlés szerint só és frissen tört színes bors
- ízlés szerint snidling és friss bazsalikom a tetejére
- 2 ek. olaj
Elkészítés:
Főzd meg a gnocchit lobogó, sós vízben, közben az olajon puhítsd meg a befűszerezett gombát. Ha a gnocchi megfőtt, egyszerűen forgasd össze a hozzávalókat egy tálban, és még meleg tálald.