Egyszerű és nagyon finom.Ðœððºñðð¼ Кñññðð½Ð¾Ð²
Hozzávalók 2 személyre
- 35 dkg csirkecombfilé
- 15 dkg erdeigomba-keverék
- 1 dl barna sör
- 20 dkg sajtkrém
- 10 dkg reszelt mozzarella
- ízlés szerint só, zöld bors, fokhagymapor, majoránna
- 1 kisebb fej vöröshagyma apróra vágva
- 5 dkg bacon felkockázva
- 1 nagy ek. puha vaj
- 2 ek. olaj
- 1 mk. barna cukor
Elkészítés:
1. A forró zsiradékok keverékén pirítsd össze a hagymát, bacont és húst.
2. Add hozzá a gombát és a sört, majd hagyd elfőni egy kicsit a levét. Közben fűszerezd ízlés szerint.
3. 8-10 perc után egyszerűen keverd el benne a sajtkrémet és a sajtot, majd zárd el alatta a lángot.