Gombás csirkeragu magasabb szinteken: barna sörrel és krémes szósszal

Egy adag krumplipüré tetején is remek, de tésztával, párolt rizzsel és akár egy-egy frissen pirított, fokhagymás bagettszelettel is tálalhatod.

Egyszerű és nagyon finom.
Egyszerű és nagyon finom.Ðœððºñðð¼ Кñññðð½Ð¾Ð²

Hozzávalók 2 személyre

  • 35 dkg csirkecombfilé
  • 15 dkg erdeigomba-keverék
  • 1 dl barna sör
  • 20 dkg sajtkrém
  • 10 dkg reszelt mozzarella
  • ízlés szerint só, zöld bors, fokhagymapor, majoránna
  • 1 kisebb fej vöröshagyma apróra vágva
  • 5 dkg bacon felkockázva
  • 1 nagy ek. puha vaj
  • 2 ek. olaj
  • 1 mk. barna cukor
Recept idők

Elkészítés:

1. A forró zsiradékok keverékén pirítsd össze a hagymát, bacont és húst. 

2. Add hozzá a gombát és a sört, majd hagyd elfőni egy kicsit a levét. Közben fűszerezd ízlés szerint.

3. 8-10 perc után egyszerűen keverd el benne a sajtkrémet és a sajtot, majd zárd el alatta a lángot. 

Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek