Különleges vacsora fasírt helyett: gesztenyés-vörös áfonyás húsgolyók

Az ilyen különlegességek mellé nem is nagyon kell gondolkodnod a köreten, tökéletes egy adag párolt rizzsel, de nagyon finom sült krumplival és egy kis barnamártás alatt is.

Gesztenyésen még finomabb.
Gesztenyésen még finomabb.Diana Miller

Hozzávalók 2 személyre

  • 15 deka cukor nélküli gesztenyemassza
  • 35 deka darált sertéshús
  • 1 marék aszalt vörös áfonya
  • ízlés szerint só, frissen tört rózsabors
  • 0.5 szelet tejbe áztatott kalács, kinyomkodva
  • 1 darab tojás
Recept idők

Elkészítés:

Fogj egy tálat, és dolgozd össze benne az összes szükséges alapanyagot. Fűszerezd, majd formázz belőle golyókat, és bő, forró olajban, 6-8 perc alatt süsd készre. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek