Hozzávalók 1 személyre
- 10 deka füstölt tofu aprítógépben összetörve
- 3 darab tojás enyhén felverve
- 4 darab aszalt paradicsom felkockázva
- ízlés szerint só, oregánó és bors
- 1 tk. puha vaj
- 1 ek. olaj
- 0.5 fej vöröshagyma apróra vágva
- 1 nagy ek. reszelt parmezán a tetejére
Elkészítés:
A forró zsiradékok keverékén puhítsd meg a hagymát, majd add hozzá a tofut és a tojást is. Néhány perc után keverd hozzá a többi hozzávalót, és azonnal tálald, hogy ne süljön túl a serpenyőben. Egy nagy evőkanál reszelt parmezánnal a tetején tálald.
Nem mintha ne lehetne nekiesni a csokinak, de még annál is jobb képben lenni azzal, mit érdemes figyelni kóstolása közben.
Tovább olvasom