Itt már nem csak egyszerű rántásról vagy habarásról van szó: a haladóknak szóló kvízben egészen speciális ételkészítési módszereket kell megmagyaráznod. A fakanalat most leteheted, inkább törd a fejed!
Az értékelésért görgess lejjebb!
Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.
Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.
Értékelés:
0–4 pont: Igazából csak enni szeretsz, a főzés nem annyira érdekel, igaz?
5–7 pont: Vagy nagyon jól tippelsz, vagy már van egyfajta gasztronómiai érdeklődésed. Bármelyikről is legyen szó, még bővítsd ismereteidet!
8–10 pont: Igazi konyhatündér és gasztromán vagy, gratulálunk!
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés